“A je duke ardhur apo si e ke punën?”- Ymer Lala telefonon Damian Gjiknurin: I kam mbledhur njerëzit për..

Gazeta gjermane ka publikuar një tjetër përgjim midis Damian Gjiknurit, ministër i Transporteve dhe i deleguari i PS-së në Dibër në vitin 2015 dhe Ymer Lalës, babai i deputetes Reme Lala.

gjiknuri-ymer lala

 

Gazeta gjermane Bild, e konsideron përgjimin nëntë si “bisedë midis Ministrit të Energjisë dhe bosit të mafies”.

Përgjimi nëntë:

Damian Gjiknuri: Çkemi!

Ymer Lala: A je duke ardhur pesë minuta apo si e ke punën?

Damian Gjiknuri: Ku je? Hajde të pimë një kafe këtej.

Ymer Lala: Po, e pimë. Mund ta pimë një kafe. Kam mbledhur njerëzit këtu për të ndarë ekipet e monitorimin e tendave. Mos u vono të lutem.

Damian Gjiknuri: Ok!

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.