A janë origjinale shpata dhe përkrenarja e Skënderbeut që ndodhen në Vjenë?! Flet historiani

550 vjetori i vdekjes së Skënderbeut – Historiani vjenez mbi strategun më të madh luftarak kundër turqve në shek. XV

Shpata e përkrenarja e Skënderbeut gjenden në Vjenë.

Por a janë ato origjinale?

Historiani austriak Matthias Pfaffenbichler mbi kontekstin historik të simboleve të Skënderbeut.

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.