“60% e çmimit sot është taksa”, Tabaku: Karburanti në Shqipëri ka më shumë…

Jorida Tabaku, deputete e Partisë Demokratike, me anë të një postimi në Facebook se “karburanti në Shqipëri ka më shumë taksa se në çdo vend të botës”.

“60% e çmimit sot është taksa. Në 2014, qeveria Rama shtoi me 240 lekë taksën e qarkullimit që sot bën të kemi karburantin më të shtrenjtë në Europë dhe rajon”, shkruan ndër të tjera Tabaku. 44498976_1985497544871534_9027344463835430912_n

 

 

POSTIMI I PLOTË

Karburanti në Shqipëri ka më shumë taksa se në çdo vend të botës. 60% e çmimit sot është taksa.
– Në 2014 qeveria Rama shtoi me 240 lekë taksën e qarkullimit që sot bën të kemi karburantin më të shtrenjtë në Europë dhe rajon.

– Rriti me 24% çmimin e energjisë elektrike.
– Rriti me 33% çmimin e biletës së urbanit.
– Rriti me 30% çmimin e ujit të pijshëm.
– Rriti me 30% tarifat e arsimit të lartë.

tabaku

Dyfishoi çdo taksë, uli konsumin, uli pagat, rriti çmimin e në këmbim nuk bëri asnjë investim! Këto janë fakte që propaganda si mohon dot! Sot çmimi i karburantit dhe çdo gjë tjetër që kushton më shtrenjtë është dhuratë e Qeverisë Rama!

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.