6 veturat më të shtrenjta të vitit 2017

Gjatë viteve të fundit janë prodhuar shumë vetura elegante, të bukura dhe shumë të shpejta, por disa prej tyre janë vërtet edhe shumë të shtrenjta.

Për shumë njerëz nuk është problem çmimi i veturës, por pamja dhe specifikat e saj.

Më poshtë mund t’i shihni dhjetë veturat më të shtrenjta të vitit 2017, të cilat janë përzgjedhur nga revista e famshme ‘Forbes’.

Mazzanti Evantra Millecavalli – 1,200,000 $

Ferrari LaFerrari Aptera – 1,400,000 $

Loading...

Apollo Arrow – 1,100,000 $

Arash AF10 Hybrid – 1,500,000 $

Zenvo TS1 – 1,800,000 $

Koenigsegg Regera – 1,900,000 $

 

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.