6 gjërat që nuk dinit për Princeshë Dianën

Nga Filantrope tek ikonë stili , princeshë Diana ishte e njohur për shumë gjëra . Por a dini ju gjithçka për Princeshën e Anglisë?

Këto janë 6 gjërat të cilat me shumë mundësi nuk i kishit dëgjuar më parë .

  1. Motra e saj dilte me Princin Charles

Përpara se Princesha Diana të takohej me Princin Charles , motra e saj Lady Sarah Spencer takohej me të.

  1. Fustani i saj i nusërisë ka thyer rekord.

Fustani i nusërisë i Princeshë Dianës ishte më i gjati në historinë mbretërore.

  1. Fustanet e saj u shitën rreth 6 milionë për bamirësi

Princeshë Diana shiti disa nga fustanet e saj për bamirësi për personat e prekur nga AIDS dhe nga kanceri i gjirit .

  1. Ajo ishte mike me shumë muzikantë .

Princeshë Diana kishte shumë shoqëri me artistët George Michael , Bryan Adams , dhe Elton Jones

  1. Ajo refuzoi të thotë fjalën ‘’ bindem ‘’

Në betimet e martesës me Princ Charles, Princeshë Diana refuzoi të thotë fjalën ‘’bindem ‘’ .

Loading...
  1. Princeshë Diana ka bërë punë ‘’të zakonshme’’

Përpara se të pranonte propozimin e Princ Charles në 1981 , Princeshë Diana ka punuar si babysitter, puntore shtëpie dhe mësuese kopshti .

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.