3 kandidatë të opozitës kërkojnë mandatin e deputetit

Tre kandidatë nga listat e opozitës në zgjedhjet e fundit parlamentare kanë dorëzuar formularin e dekriminalizimit në KQZ, duke i hapur rrugë pranimit të mandatit të deputetit. Artur Roshi, Nikolin Staka dhe Zef Shtejni, janë tre kandidatët e rinj që duan të bëhen deputëtë.

Nismës së opozitës së bashkuar për të qenë jashtë parlamentit, që e quajnë të kriminalizuar, nuk i janë bindur disa deputetë apo kandidatë për deputetët në zgjedhjet e fundit parlamentare. Disa syresh, si Rudina Hajdari, Lefter Koka apo Myslym Murrizi, nuk dorëzuan mandatin e deputetit. Ndërsa të tjerë pranuan të zinin venet vakante në parlament, pas dorëzimit të mandateve nga deputetë të opozitës. Dy grupimet krijuan kështu të ashtuquajturën “opozita e re”.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.