11 maj protesta tjetër e opozitës

Partia Demokratike dhe aleatët e saj do të organizojnë protestën e radhës më 11 maj.

 

Deri më tani, opozita ka realizuar 9 protesta, tre prej të cilave konsiderohen kombëtare, dhe e tillë do të jetë edhe ajo e 11 majit.

Gjithashtu, opozita ka realizuar edhe 7 protesta më të vogla përpara Parlamentit në rreth dy muaj që kurse vendosi të digjte mandatet e deputetëve në Parlament.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.