100 paund gjobë nëse vonohesh në dasmë

Një prift në kishën e Bearstedit, në Kent të Anglisë, ka filluar të aplikojë gjoba ndaj çifteve apo edhe të ftuarve që vonohen në ceremonitë martesore.

John Corbyn i lodhur nga vonesat, sidomos të nuseve, ka vendosur të gjobisë me 100 paund të gjithë ata që vonohen në ngjarje të tilla të rëndësishme, shkruan Daily Mail.

Loading...
Por ndërsa i paralajmëron me gjoba, ai thotë se të ftuarit që vonohen për shkak të trafikut apo janë “viktima” të arsyeve që ndodhin papritur do të përjashtohen nga kjo taksë.

Paratë e mbledhura nga gjobat do t’u shpërndahen punonjësve të kishës, si dhe fëmijëve që rrinë në altar, të detyruar të presin të ftuarit.

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.