10 aplikacionet më të preferuara të përdoruesve të iPhone

Rreth 78 milionë shkarkime u regjistruan nga AppStore për 10 aplikacionet më të preferuara për përdoruesit e iPhone gjatë qershorit.

Priori Data shkruan se lista kryesohet nga Hole.io me 12.3 milion shkarkime.

Një tjetër lojë mban vendin e dytë, Helix Jump me 12.21 milion shkarkime.

Në tre vendet e radhës, përkatësisht atë të tretë, të katërt dhe të pestë, renditen aplikacionet më popullore të smartphone, WhatsApp, Messenger dhe Facebook me 9.72 milion, 7.76 milion dhe 7.34 milion shkarkime.

Pjesa tjetër zihet nga lojëra që variojnë nga 5.25 milion shkarkime në 6.27 milion shkarkime.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.