25 Shkurt, 2018

TE TJERA

arkiv magazine Kryesore Portalet

Nëpër tavolinat e ministrave të Rilindjes ka një bindje se “brand”-i më i mirë i Shqipërisë është vetë Edi Rama. Nuk ka pasur ngurrim që një deklaratë e tillë të thuhet me gojën plot edhe në publik. Por ...
0
Histori personale Kryesore Lajme

6 ditë pasi u dhunua në mënyrë barbare nga të paktën dy persona, Jozef Boci ndërroi jetë të premten në një spital në Londër. 30-vjeçari shqiptar mësohet se jetonte prej vitesh në Britani. Lajmin e hidhur për ndarjen ...
0
Aktualitet Kryesore Portalet

“Rumors” është një shprehje shumë e zakonshme ndër analistët e Bursave, në mbarë botën e zhvilluar të biznesit. Në shqip, “rumors”, term klasik i lajmeve të pakonfirmuara, të fushës së biznesit në botë, përkthehet: “Zëra”… Dhe “zërat” që ...
0
Kryesore Shendet

Mendim eksperti – Profesori Bruno Housset, pneumolog, shqyrton studime të ndryshme të cilat vendosin lidhjen midis ndotjes dhe shëndetit Ndikimi i ndotjes së ajrit në shëndetin tonë tani është një fakt i vërtetuar: sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë ...
0
Kryesore Statusi Publik

ALFRED PEZA Komisioneri i Bashkimit Europian Johannes Hahn, ka qenë më i sinqertë se çdo herë tjetër gjatë një interviste për gjermanen “Die Welt” kur tha më në fund publikisht, diçka që të gjithë e dimë se ekziston, ...
0
Kryesore Statusi Publik

Gazetarja Mira Kazhani ka replikuar me botuesit e portalit lapsi.al, Andi Bushati dhe Armand Shkullaku lidhur me ndërtimin e kullave në Tiranë. Kazhani shkruan se “Si ka mundësi? Si mund të ndodhë që një portal që sulmon me ...
0